cooksite.info

Newsletter 2019

Invitation to workshop on public participation

(Danish)

Miniseminar mellem ICC, Transparency International Greenland og WWF om bedre borgerinddragelse og offentlige høringsprocesser, Tirsdag 27/8-2013 kl. 16.30-19.30 i ICC Issortarfik 7B (Ved siden af Grønlands Idrætsforbund)

Kære deltager.

Ved brev af 19. Juni 2013 inviterede Departementet for Erhverv, Råstoffer og Arbejdsmarked alle interessenter til en dialog om bedre borgerinddragelse og offentlige høringsprocesser.

For at blive bedre klædt på til denne dialog med departementet, inviterer vi dig sammen med andre interessenter, til et miniseminar.

Seminariets overskrift er Bedre borgerinddragelse. Er høringsprocessen tilfredsstillende? Og hvorledes man kan skabe retningslinjer for Naalakkersuisut, og ikke mindst for samfundet i Grønland (guidelines).

Seminariets formål er at få skabt et fælles budskab, en fælles holdning.

Seminariet’s form og forløb: Programmet er endnu ikke færdiggjort og under udarbejdelse, men når den er klar vil den blive sendt. Først og fremmest vil der være to hovedtalere. En ekspert og en aktiv borger som kommer med et oplæg og med en specifik overskrift.

Vi regner med gruppe arbejde, samt debat. Ud fra vores egne erfaringer vil der også blive set på internationale erfaringer og anbefalinger i forbindelse med borgerinddragelse i andre lande.

Fristen for tilmeldelse/ikke mulighed for deltagelse, er mandag 26/8-2013 kl. 12.00, og sendes til følgende, steen@remove-this.inuit.org Der kan også rettes henvendelse på 323632.

I denne forbindelse vil vi gerne vide om der fra deltagerne er behov for tolkning. Hver deltager kan stille med en eller to personer.

Under seminariets’s forløb vil der være forplejning

 

Inussiarnersumik inuulluaqqusilluta / Venlig hilsen,

ICC Greenland, Steen Jeppson

Transparency International Greenland, Aaja Chemnitz Larsen

WWF, Mette Frost