cooksite.info

Newsletter 2019

Ledig stilling som Administrerende direktør i ICC

Den oplagte kandidat til stillingen som ICC’s administrerende direktør har en akademisk grad indenfor et relevant fagområde samt nogle års praktisk erfaring i arbejdet med grønlandske og arktiske spørgsmål, såsom oprindelige folks rettigheder, fornyelige og ikke-fornyelige ressourcer, traditionel viden, klimaændringer, udviklingsarbejde og ledelse. Yderligere skal ansøgeren beherske både mundtlig og skriftlig kommunikation på grønlandsk, engelsk og dansk.

ICC’s administrerende direktør får ansvaret for koordineringen af det akademiske og politiske arbejde i forbindelse med ICC’s internationale engagement i FN’s Permanente Forum for Oprindelige Folks Anliggender (UNPFII), FN’s Ekspertmekanisme om Oprindelige Folks Rettigheder (EMRIP) og Arktisk Råd (AC). Yderligere får ICC’s administrerende direktør ansvaret for at opretholde kontakt til relevante myndigheder i Grønlands Selvstyre.

Rejseaktivitet må påregnes.

  • ICC’s administrerende direktør refererer direkte til ICC’s formand med hvem direktøren arrangerer møder med delegerede og bestyrelsesmøder for ICC Grønland, samt ICC Executive Council møder, udarbejdelse af oplæg og taler.

Stillingen som ICC’s administrerende direktør vil i første omgang være på en etårig kontrakt (med mulighed for forlængelse).

Løn- og ansættelsesvilkår vil blive forhandlet individuelt.

Ansøgningsfrist 1. januar 2012
Ansættelse pr. 1. februar 2012

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås hos Formanden for ICC eller Executive Secretary Rena Skifte på telefon 323632.
Ansøgningen og CV samt kopier af relevante eksamenspapirer og eventuelle anbefalinger sendes på mail til rena@remove-this.inuit.org